Troud

Troud

Anotace: ... snad jednou ...

Ukrytá hluboko v hlavě
teď tváří se velice mravně

Někdy si vykoukne navenek
s vůní uhnilých fialek

To jedna nehezká vzpomínka
byla mi dána nadlouho do vínka...

... a nelze zapomenout...
... nelze uniknout...

snad za mnoho let
zbyde z té vzpomínky
ohořelý troud...
Autor hezule, 19.06.2009
Přečteno 239x
Tipy 14
Poslední tipující: Házté, Mbonita, Bíša, al-pacino, labuť, WAYWARD, Petbab, maranika, Chonglee, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

držím palce...někdy je to těžké,já vím..ST !

26.06.2009 18:00:00 | Házté

nepríjemná predstava, že z krásnych voňavých fialiek je niekde kopa hnoja...
Ale spomienky sú našťastie len spomienky.

19.06.2009 11:19:00 | maranika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí