Dobrej den /Hračička a blbůstka/

Dobrej den /Hračička a blbůstka/

Anotace: ...nečekejte poezii...

Všechno ve mně hraje /hraje, hraje.../
a tráva v dešti zelená /zmýlená/,
ukousnu koláč - třeba z kraje /štěstí mě saje/,
a třesou se mi kolena /nana ná/

Chci tančit foxtrot mezi stoly /slunce se holí/,
i když to vážně neumím /smím prosit? smím?/,
z včerejška hlava trochu bolí /jak básně smolím/,
svět mě včera probral - holí /au! Ono to bolí/

Jojo,

Dneska vítám v dešti
Ornamenty žiletkou,
Bouřka asi věští,
Románu dobrý konec,
Emil Zola ať si trhne,
Jahodová vůně v kleštích...

Dneska plno závorek a změn,
Eskamotérství mi vážně moc nejde,
No co...


Pěkný den.
Autor voedor, 19.06.2009
Přečteno 273x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, labuť, Mbonita, Tacca, al-pacino, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, Bíša, Zpátky
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hravá...

22.06.2009 18:06:00 | enigman

to první se mi líbí víc :)

19.06.2009 21:31:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí