štěstí

štěstí

Anotace: ...

ŠtěsTí je jako jeden palec w pěstí.
Jdi za swým štěstím a dotáhni ho do konce,
nedrž se neštěstí dyť to je jen pro pitomce.
Buď šťastnéj čLowěk a užíwej si,
nikdy newíš kdy ta chwíle bude nejposlednější.
Autor coLoR..xP, 19.06.2009
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: Sýkorka07, zrrrr, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí