Výprodej duše

Výprodej duše

Anotace: ... když člověk ztrácí iluze... a naději

Přistupte blíž! Zde prodávám svou duši,
můj krámek se sny, ten obchod už se ruší.
Zde vybledlá představa o velké slávě
za směšnou cenu je k dostání právě!
Taky pár obrazů z budoucích cest
či sbírka úsměvů a sladkých gest.

Přistupte blíž! Mám tu i plané sliby.
Dám vám je zdarma, jestli se vám líbí.
Pohleďte na šaty - ty nikdy nenošené
a skříňku na klíč, co dopředu mě žene.
Lahvička s parfémem a zaprášený vkus
a štěstí v konzervě, hle poslední mám kus!

Kdo z vás se zastaví, zeptá se "Co se děje?"
dřív než ho pohltí šílenství výprodeje?
Autor ještěrka Scara, 20.06.2009
Přečteno 447x
Tipy 11
Poslední tipující: Šepot ve větru, ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik, Žena z Marsu, BARBYE, danav, brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zdařile,jen jestli se dá duše prodat.

18.07.2009 14:57:00 | Radek.oslov.Šafárik

Někdy si takhle taky připadám..

20.06.2009 15:22:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí