Už je blizko....

Už je blizko....

Anotace: :(

Už je blízko hnusná smrt,
neprožil si života ani čtvrt.
Vážně zasloužíš si tady žít,
nech prosím své srdce zase bít.

Nevzdávej se prosím moc,
nechci brečet noc co noc.
Chyběl bys nám a to dost,
zbořil se ti celej most.

Ťeď mi tady umíráš,
dveře k tobě mi zavíráš.
Otevři jě.....čekám,
asi už se nedočkám
Autor Vanesska, 20.06.2009
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: hezule, al-pacino, Stepbystep
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezka basnička ST

22.06.2009 17:08:00 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí