Víš, připomínáš mi anděla.

Víš, připomínáš mi anděla.

Anotace: Vzpomínám na tebe s láskou a úctou příteli můj.

Tvé oči jsou tak křišťálově čisté,
a tak nevině hluboké,
že mě velice snadno vtáhnou do řeky emocí,
jenž se do modra odráží.

Tvůj polibek je neskutečně jemný,
a přesto dráždivý.
Vyvolává ve mě tak silné vybrace,
že si přeji více.

Ve tvém objetí se cítím volná,
i když láskou svázaná.
Cítím se u tebe v bezpečí,
přes všechna nebezpečí.

Ve tvojí přítomnosti se vznáším,
připadám si důležitá a krásná.
Na tuto dobu ráda vzpomínám,
byla nádherná a vzácná.

Ale ty jsi z mého života odešel,
rychle a nenávratně.
A teď jako anděl jsi přišel,
naposledy rozloučit se.

Vzpomínám na tebe s láskou a úctou příteli můj.
Autor padlý anděl, 21.06.2009
Přečteno 282x
Tipy 14
Poslední tipující: Isquieasuus, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik, subrtka, Bíša, Květka Š., J's .., WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedéná basnička.Jednička

27.07.2009 18:44:00 | Radek.oslov.Šafárik

Je moc pěkná, úplně jsem se do ní vžila. :-)

22.06.2009 18:59:00 | subrtka

Občas nás ti "naši andělé"navštěvují,já vím...

21.06.2009 11:54:00 | Květka Š.

st

21.06.2009 11:27:00 | WAYWARD

Krásná báseň s povedenými přirovnáními a malbou se slovy. Líbí se mi zakončení se smutnou pointou.

21.06.2009 11:04:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí