pro ty moje nejlepší..x(

pro ty moje nejlepší..x(

Anotace: mrzí mě to..x(

Holky strašně moc mi chybíte,
ale wy si to už nemyslíte.
Protože sem wám moc ublížila,
a wše krásne pokaziLa.
Kdyby šel čas wrátit zpátky,
tak bych wrátila,
a wše nádherné by wám wynahradila.
Jste můj žiwot,jste moje wšechno,
tak pochop te mě a nechte si wyswětlit wšecko.
Bez wás je to strašně těžký,
chci zas s wáma chodit pěšky.
Wy mi oprawdu chybíte moc,
newydržím bez wás ani jednu noc.
Miluju wás a wždycku budu,
a v srdci zůstanete i když už tu já nebudu.
Autor coLoR..xP, 21.06.2009
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako..jak moje psani ti to nedowoLuje?to jak pisu pismena male a welke?

21.06.2009 20:44:00 | coLoR..xP

přečetla bych si to, ale ten tvůj způsob psaní mi to příliš nedovoluje...

21.06.2009 20:32:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí