Slunečnice

Slunečnice

Anotace: A zase léto

Zatoulaná mezi klásky
slunečnice zlatohřívá,
rozmazlená, rozhýčkaná,
sluncem odpoledním zpitá,
jenom ona hodna lásky.

Když se obzor barví rudě,
v jalové se pýše zmítá.
Nikdo ji tu nedocení
ani ji tu nepřivítá.
Postaví se tomu hrdě.


Ladná šíje, skvělá výška,
šaty chmýřím ojíněné.
Všem okolním ukazuje
ztepilost a krásu zjevnou
- moje milá hrdopyška.

Jazyk ztuhlý, uzardělá líc,
měl bych zajíkat se touhou.
Udělal bych možná ještě víc,
nebýt za zatáčkou pouhou
celé pole hrdých slunečnic.
Autor Teop, 21.06.2009
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí