Až dozrají maliny

Až dozrají maliny

Anotace: Každá malina jednou musí dozrát a je jen na nás, jestli bude sladká, nebo kyselá...

Až bude léto, až...
Bude ti vítr copy plést,
a ty s ním budeš chtít se vznést,
vysoko, vysoko nad vrcholky stromů,
a já zas budu smát se tomu.

Až bude léto, až...
Bude ti déšť smáčet rety,
a někde daleko, kde znějí kastaněty,
bude se kdosi tolik těšit zpátky domů,
a já zas budu smát se tomu.

Až bude léto, až...
Pak za každou noc, teskně probdělou,
za každou stránku, dávno ztracenou,
udělám další zářez do statného kmene,
ať na tu chvíli nikdo nezapomene.

Až dozrají maliny, až se budou červenat,
bude zas léto, a zas nás bude hřát,
a tobě vítr bude copy plést,
každý z nás zvolí jednu z mnoha cest,
a po ní dál se bude hnát,
aby měl jednou na co vzpomínat.

Až dozrají maliny, až...
Autor malý medvěd, 22.06.2009
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, danav, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná...ST.

28.04.2011 21:32:00 | Maryje...

skvěle napsáno
ST

22.06.2009 08:22:00 | Mbonita

...super ST

22.06.2009 01:51:00 | WAYWARD

...super ST

22.06.2009 01:51:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí