Kdo jsem?

Kdo jsem?

Anotace: Kdo já vlastně jsem, se někdy ptám, jsem přelud, vzpomínka nebo se sama sobě zdám?

Jsem člověk,
který nosí černý plášt
a možná také někdy zášt.

Šaty mám samou krajku a někdy květ,
to aby byl veselejší tenhle svět.

Na botech mi cinkají rolničky,
protože nejvíc rozesmějí dětičky.

Vlasy si zdobím pestrými stužkami
a v noci svítícími muškami.

V lese vám sbírám bylinky a koření,
na smutek, bolest hlavy a soužení.

Kdo radu chce, at mě klidně zastaví,
povím mu co a jak a připiju na zdraví.

Ptáte se lidé,
odkud se vzal tenhle tvor?
Jsem z lesa, z vody
a nejvíc asi ze skalnatých hor.
Autor BARBYE, 22.06.2009
Přečteno 331x
Tipy 25
Poslední tipující: carodejka, Churry, snupicek, Vlk v rouše, bejbyyyy, Psavec, Tacca, enigman, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

horalka...

22.06.2009 17:13:00 | enigman

Ať jsi z lesa nebo z hor
jsi moc milý výtvor? Nebo tvor?
Tak najdi bylinky
třeba jen malinký
na všechny nemoci
ať je to v tvé moci.
Nemocným pomoci...

22.06.2009 14:36:00 | Květka Š.

st

22.06.2009 14:33:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí