Rasa bez ráje

Rasa bez ráje

Anotace: Z nudy

Nač je strach?
stejně každý přemění se v prach
a bude jen další snítko v tomdle světě
kdo to má uklízet?...ptám se tě
...každý jeden z nás?
dokud strach nedožene nad propast
a nechá spadnout vše a zbyde slast
a všichni se všude budou ukájet
jako zvířata, jako rasa bez ráje
Autor Hmota, 22.06.2009
Přečteno 208x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, al-pacino, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí