má v tom jasno

má v tom jasno

Anotace: jdu se rvát,drž mi palce

Tak už jsem dospělá
a mám v tom jasno
nažhavená do běla
jen zkus mě zhasnout

lehká přetvářka a cudnost
s jasným pozadím
to vše je nutnost
ráda všem poradím

nebát se a vzhůru
chci si přece žít
žádné zpěvy z kůru
a do dna život pít

Výsledek obrázku pro moderní žena

Autor Akyš, 23.06.2009
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Elza511, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí