Duch

Duch

Anotace: Báseň o odplatě...

Dýka probodla mou hruď,
zaryla se mi do těla,
moje lásko, šťastná buď,
tohle jsi přeci chtěla.

Rozdělej víno, oslavuj,
odcházím z tohohle světa.
Najedno však pamatuj,
tohle není má poslední věta.

Mrtvola ze mě je,
ale pomstít se smím,
peklo se dnes poměje,
až zabije tě stín.

Na posteli spíš,
nevypadáš jak vrah,
tvé tělo jsem zapálil,
obrátilo se v prach.

Duše co mohla jít do nebe,
kdyby odešla a nechala tě žít,
kvůli tobě v pekle je,
už nemůže s Bohem být.

Všechno si jí zkazila,
život i smrt,
tím že si jí zabila,
no tak přeci šťastná buď !!
Autor Nice-oH, 23.06.2009
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Alasea, BARBYE, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

děkuji

23.06.2009 21:26:00 | Nice-oH

Vítám:-)

23.06.2009 20:19:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí