Prázdné dlaně

Prázdné dlaně

Anotace: Přišel den,kdy jsem si naplno uvědomila,že mé dlaně jsou prázdné.A vzhledem k okolnostem,které mě v životě potkaly,vím,že už to nikdy nebude jinak.Není to totiž možné....

Venku padá déšť,
ale mé dlaně jsou suché a prázdné.
Venku padá déšť,
ale mé vlasy jsou suché a bez lesku,
stejně jako můj život.

Není nic,
co by ty dlaně mohlo ještě někdy naplnit.
Není nikdo,
kdo by ty dlaně vzal ještě někdy do svých.
Není nikdo,
kdo by ty dlaně pohladil.

Můžu se jen dívat-
na kapky deště,jak padají na zem.
Stejně,jako padl k zemi život můj.
Okolnosti mě přinutitly,
že mohu pouze vstát.

Ale začarovaný kruh,
ve kterém jsem-nemá východ.
Má jen vchod
a já v něm zůstala uvězněna.

Mám milion snů
a vím,že není šance,aby byly skutečné.
Mám milion přání
a vím,že není síla,která by je splnila.

Vše krásné,co ve mě bylo,
je navždy pryč.
Všechnu lásku,kterou jsem kdy měla
jsem rozdala a nikdo nevrátil zpátky ani kousíček.
Vše,co jsem měla,jsem dávala.
A po zbytek života na tuhle chybu budu doplácet.


Jediná jistota,kterou mám
je pusto,prázdno a samota.
jediný úsměv,který mám
je večer,že další prázdný den skončil.....
Autor Gabrielle fire, 23.06.2009
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: Sleepwalker, labuť, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí