Sonet pro naši dobu

Sonet pro naši dobu

Anotace: Tak to chodí

Samý hnus v tu noc a moč co zbyla
po ní v ocelové várnici
sytě vypila pobledlá víla,
sestřička, co hlídá v márnici.

Dlouhé drápy, kreatura díků,
které vyzněly tak naprázdno,
roztažené nohy na slamníku,
rudá vagína, jež nemá dno.

Tam míříme, chceme šoustat k smrti,
rychle, divoce, tak těžko ukojení,
řveme svoje touhy jako kameloti.

Sami koupeme se ve své žluči,
nevadí, jsme přece vyvolení.
Zavřeli jsme smysl do obručí.

Vychází nové slunce. Co se změní?
Autor Calypsó, 23.06.2009
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, enigman, Anewue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak to chodí :(

24.06.2009 11:48:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí