Kuřák

Kuřák

Anotace: Jak můžeš kouřit...po tom všem?

Viděls svého tátu
jak ho požírá rakovina
ztrácel se všem před očima
ty víš čí to byla vina.

Víš že kdyby mohl
kdyby porazil tu mrchu
cigaretu by si nevzal
až do posledního dechu.

Tu šanci však neměl
ta děvka si ho vzala
když umíral tak tam
rodina bezmocně stála.

Věděl si že příčina
byl ten zlozvyk prokletý
proto nemůžu pochopit
že stále ještě kouříš TY.

Kdyžs viděl tu bolest
a jak moc chtěl žít
nechápu jak to svinstvo
můžeš ještě do huby vzít!
Autor Jahudka167, 24.06.2009
Přečteno 251x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, hezule, al-pacino, CHoKoLaTeKiss, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...trochu to znám...a...kouřím ST

24.06.2009 12:01:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí