Občas

Občas

Anotace: Občas ani nevím co napsat do anotace

Občas se cítim jak ve snu
Noční můra v každém dnu
Když spím, chci se vzbudit
Skutečnost, nebo ironie?

Občas chci cítit spálený prach
Něco jako sebe sám vrah
Můj výlet a poslední věta
Stříbrná kulka, cesta na konec světa

Občas chci být uvnitř ohně
Položit se, zůstat součást země
Vyletět jak jiskra
Malá pálivá hvězda

Občas mám touhu letět
Co si povídají ptáci vědět
Potřebuju držet pořádně
Ať nepřemýšlím hlavně
Autor P.P.S., 24.06.2009
Přečteno 260x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, zelená víla, Isquieasuus, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné

04.07.2009 18:45:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí