GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ

GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ

Anotace: JEDNOU ZAPLATÍME ZA TO ČEHO JSME SI NEDOKÁZALI VÁŽIT PŘÍRODY!!! LIDÍ!!!

GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ
Globální oteplování je problém náší planety
Přestaňme!! vyrábět rakety!!
Mějme makety!!!
Co nikomu neublíží
konec světa už se blíží !!
A můžem za to jen my !!!
Příroda nás sleduje
jak ji člověk drancuje!!!
A nemá z toho dobrý pocit
na konci světa si se ocit sám!!
Ty!! jsi přece pán lidstva
toď věc jistá .
Zem se ti rozpadá pod nohama
a já příroda, jsem na to sama!!!
V pasti ekonomiky
si uvíz člověče!!!
Je na tobě!!!
Kdy se země rozteče a zaplaví vodou
počítej s velikou škodou!!!
Snaž se mě zachranit!!
A čas nepromarnit kecy!!
Už pojď k věci !!
Spousta ledovců taje
z dáli hřbitovní píseň zní!!
Jen člověče neusni !
na vavřínech !!
A dej pozor!!
Aby se nestalo to
co točí v kinech!!
Za katastrofy!!
Ještě máš čas!!
Tak si nezlom vaz!!!!
Autor pepa čech, 25.06.2009
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: Elza511, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a co s tím uděláš?

25.06.2009 22:08:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí