ZTRÁTA PAMĚTI

ZTRÁTA PAMĚTI

Anotace: TU ZTRÁCEJ TY CO PLATIME JEDNOU JIM TO DOUFÁM VRÁTÍME

ZTRÁTA PAMĚTI
Tím trpí naši poslanci
nemaj toho tolik na práci.
Kymácí se za stolem
SMS píšou mobilem.
Když se hlasuje !!!
Alkohol zbaru putuje
do jejich těl!!
Co je to za uděl!!
Platit je znašich daní,
když se jen smějou
a za barem lejou!!
Kopou tam panáka!!
Kdo je ten drak!!!
Sálající oheň!!!
Chybí mu kázeň ČESKÝHO LIDU!!
Na REFERENDUM neodpovídá
i za svý prohřešky.
Má srandu z lidí ,
vždy blbě civí!!!
To co voliči vidí
je jeho nezájem o Vlast!!!
Měl by dostat provaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor pepa čech, 25.06.2009
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Elza511, Radek.oslov.Šafárik, Dessinateur
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš pravdu,ale co se s tím dá dělat?

26.06.2009 18:45:00 | Radek.oslov.Šafárik

...tak provaz pánové,no to je velice humánní,už se těším na vaši politiku :( nějak jsem byl v ní vychováván,ale nevychovali mně

25.06.2009 23:14:00 | WAYWARD

Moja reč!

25.06.2009 23:08:00 | Dessinateur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí