ahoj motýľ

ahoj motýľ

Anotace: ....maj sa fajn....

lietal si motýľ,
cez lúky,polia,
pozdravil anjelov,
čo nebu zas dvoria,
preletel oceán,
pozdraviť svet,
chcel by len lietať
a nevrátiť sa speť.

nemožeš motýľ,
toľko zas lietať,
krídla ťa zabolia,
budu sa preplietať,
viem že chceš vidieť,
aj to čo nepoznáš,
stejne to všetko,
vážne dnes nespoznáš..

lietal si motýľ,
na cestách zeme,
žil si svoj život
a ako už vieme,
dožil sa veku,
keď krídla mu zostarli,
na krásne časy,
mu spomienky ostali.

šťastný to motýľ bol,
splnil si sen,
obletieť krajinu,
preletieť zem..
teraz už síce,
krídla mu driemu,
odolal všetkému,
vo svete zlému..

teraz sa može,
z radosťou tešiť,
svoj život v pokoji,
može si prežiť.

tak ahoj motýľ,
a maj sa fajn,
pozdrav aj svoj,
pestrý raj
-kvetinový-
tak sa maj,
snáď zas niekedy nabudúce
bye bye bye
Autor bejbyyyy, 26.06.2009
Přečteno 281x
Tipy 16
Poslední tipující: strawbery, Bíša, Juraj Hrom, Psavec, fab four, Kapka, WAYWARD, enigman, nejsembásník, Sleepwalker, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

motýlia ST

26.06.2009 15:55:00 | Juraj Hrom

Tohle je moc krásná básnička.

26.06.2009 15:36:00 | Psavec

líbí, až slova nenacházím... ST!

26.06.2009 12:51:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí