Kdo jsi?

Kdo jsi?

Anotace: ...

Kdo jsi?
proč se mě bojíš?
snad jsem tě už někdy viděl
ale jinou...šťastnou
jako bych se před tebou styděl
ale proč?
vždyť tvůj úsměv mi srdce láme
pak oba společne zavoláme
ať je ticho a neprostupná tma
právě tam mi mizíš
pak se vynořís, abys mi slíbila
že nechceš nic a stejně
příjdeš, jako bys chtěla víc...
ale co?...nic?
tak si ho vem, já o něj nestojím
nač zkrášlovat své city
jen se toho trochu bojím
že co si přeji jsi ty...
Autor Hmota, 26.06.2009
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hochu
jen trochu?

26.06.2009 15:39:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí