Melancholie noci

Melancholie noci

Anotace: Chorvatsko 09

Sbírka: Drozdovská recese

Zima se vkrádá..
a já tak ráda
vlnám napovím!

S lidmi a sama přesto
ač přiznávám,krásné je to město!
...přemítám...

Motory ušlechtilých lodí,
piji a další pocity se rodí
znovu...dál...
SNAD ZKLAMANÁ!!!

Vzpomínky oprýskané,
a vše znovu tak jinačí
Ach..slzo rozverná!?

A já dál vzpomínám
na nádech teplých nocí...

Ležím,toužím a bez pomoci
se jen ztrácím ve vlnách!
Autor Dullsinea, 26.06.2009
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: staruska, Elza511, Alasea, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí