Hledání

Hledání

Anotace: vždy jen hledám a nikdy nic nenacházím

Pod kameny nad kterými je žárovka,
poslední z chlípných grácií,
která s životem v paprscích tančí,
bere polibky jak samozřejmost největší.

Bezduchost, povznesení se nad svíčky,
co se stíny stávají se přátelé,
kdy ve stínu kamenů, v blátě, leží vše,
jak mrcha, poslední svítání.

Útěchou jsou bolístka ve žhavém uhlí,
které jiskry na obloze plodí,
jsme snad jen půlnočním snem,
na věčné cestě hledání..
Autor Láďa, 27.06.2009
Přečteno 252x
Tipy 8
Poslední tipující: Human Shadow, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Churry, Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc mě zaujala

27.06.2009 22:09:00 | Human Shadow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí