Pro ni...

Pro ni...

Anotace: Pro mou kámošku...

Sbírka: Básně

V tento zvláštní den,
zdá se mi zvláštní sen,
potkala jsem tě na palouku,
vlasy schované do klobouku.


Vždycky jsem tě ráda měla,
láskou div jsem neoněměla,
už jen pocit, že tě znám,
už jen proto, že nejsem sám.


Den co den, tě skoro pořád vídám,
a proto ti povídám:


Seš to nejlepší, co mě kdy potkalo,
však mě to taky mnoho sil ustálo,
ale ten pocit, že tě znám,
ten tak krásný v sobě mám.
Autor amores heart, 27.06.2009
Přečteno 483x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí