Stačí jen vzít roha

Stačí jen vzít roha

Anotace: to většinou pomůže

Vysedělas důlek ve sklenici.
Jen váháš, zda jít či zůstat dál.
Vzpomínáš na to světlo ve světnici?
Jako hvězda blikalo a já se ti jen smál.

Zanechala jsi otisky mládí na láhvi vína.
Jen jsi hledala smysl bezedného tápání.
Vzpomínáš za svitu, kde měsíc nikdy neusíná.
Jen se blíží ráno a ten svit tě z domu vyhání.

Přemýšlela jsi o strachu nad neklidnou hladinou.
Jaké to je, sedět a bát se svých vlastních kroků?
Když váháš a jen se modlíš, že chmurné dny pominou.
Myslíš, že jsi dost silná? Chceš konec smolných roků.

Věděla jsi, že pryč jsou všehny tvoje lásky.
Budu jen sedět opodál a sledovat tvoje vrásky.

Sedíš v domě smutku, kde ďábel ve stínech přebývá.
Počkám až se dáš na útěk. Nic jiného ti nezbývá.

Nevymlouvej se, že tě bolí noha, a vem už kurva roha!
Autor Stagger Lee, 27.06.2009
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, kikis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí