Kousek štěstí

Kousek štěstí

Anotace: "Děkuji, už mi nepřidávejte. Mě to stači"...

Můj malý kousek štěstí.
Na zakázaný země.
Oplocený od světa,
Od tebe a ode mě.
Můj malý kousek štěstí
Limitovaný úsek,
Ja toho nechci hodně
Mě stačí jenom kousek.
Když strčíš za plot ruku,
Ukousne celou paži.
To je náš malý démon dychtící po kuráži.
Ja nikomu neřeknu
Kde sídli toto místo
A vůbec neukážu,
V tom jsem si téměř jista.
Nepustím ani sebe do oplocené země.
Protože sama nevím
Kde ta zatraceně je.
Autor Alisa 16, 28.06.2009
Přečteno 469x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdá se mi to trochu jiné, než Tvůj obvyklý styl, kterým píšeš. :p Ano, rozumím. Asi. Pokud jde o myšlenku.

29.06.2009 08:43:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí