Nepřítel pláč

Nepřítel pláč

Anotace: ...

Začínám tam,kde jiní končí
brečím,když ostatní radostí tančí.
Někdy mě bolíš,živote...
V pestrý pavučině bolestí a nelásek
se denně bojím,že už nepůjde začít znova.
Chci být taky tou,která se chybama učí!
Jen tak vědět,jak je to s těma správnýma věcma
ve správnou dobu...

protože co když mi jednou zbyde jen nepřítel pláč?
Autor Courtnei, 29.06.2009
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí