O ní II.

O ní II.

Anotace: Kdo ona je... nevím ani já sama... jen odpusťte. Cesta je dlouhá, jistě jednou pochopím...

Prázdná
jak tůň v období slunečního klání
Tichá
jak puklina v zemi, vykotlaná věky
Svobodomyslná
jak ševelící vítr ve tvých očích
Šťastná
jak motýlí křídla nad obilnou plání
Snivá
jak pozdní výdech na tvém rameni
Smutná
jak slza na dlani měsíčního svitu
Vděčná
když slunce pohladí ji rozechvělou duši

je Marnivá, jak rudá křídla fénixova ohně
je Tonoucí, jak včela ve studánce pochopení
je Naivní i Lživá
je Mírná, Dovádivá

je to Ona.
Autor Dilla, 30.06.2009
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Shnecek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten obraz, Ona patří k básni?
Vítr, strom, barva i ty vlasy...
Pouť plná hledání a lásky
toť ŽIVOT- zlaté klasy

05.07.2009 23:39:00 | Shnecek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí