pochop

pochop

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=kh_2MXpNc78

Roztopila ses mi
ve všem co bylo

někdy je těžké chtít ještě
znát pravdu

nic lehčího než
milovat ve lži...

svůj svět který sis
nepřála

vyšitý na sukni

vlastní snahou

ano važ si sebe
nic jiného nemá smysl

cítit se jakkoli

umět nedýchat ve správnou chvíli
kterou si zapamatuješ než

sprostě

Končíme...!

Nečekej kouzla
kouzlit

neumím...

tarotky na stole
na krku korek plný té noci

nepomůžou a nezraní...

Jen lidé si mohou
odpouštět třeba
pořád dokola…

a pak najednou
provlečeš nit okem jehly doopravdy
a poprvé budeš vědět

že je to navždy

.
Autor Srdečnice Prázdnopochvá, 30.06.2009
Přečteno 232x
Tipy 15
Poslední tipující: Thesssinka, slečna.závist, kikis, jedam, januve, Isquieasuus, enigman, labuť, Radek.oslov.Šafárik, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková trošku fylozofická, teda tak jí vydím. ortrhaná, ale sešitá...

09.07.2009 20:32:00 | kikis

šité...

30.06.2009 19:23:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí