Slzička

Slzička

Anotace: **možná že ze mě mluví intuice**

Cítím, jak mi tvá slza po líci stéká,
je mi tak blízko a přeci jen není má.

Nepatří mi.

Patří jen tobě a mně snad jen tichý žal.
Tichý žal z toho, že nedokážu míti vše.

Už ne.

Musím také odmítnout, co mi chceš dát.

Šroubku můj, cítím tak moc,
je to tak zvláštní.

Myslím, že mohu ti šáhnout do nitra a ty neucukneš,
klidně se necháš,
toužís po tom.
Chceš, abych tě dobře znala,
chci, abys mě znal.

Ale cítím žal.
Stále.

Možná pan čas nám pomůže správně se zachovat.
Autor Matička, 01.07.2009
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska nás zkouší..

01.07.2009 06:08:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí