Prach a špína

Prach a špína

Anotace: ..

Sbírka: Drozdovská recese

Potuluju se po pláži..
Vlnky mi chladí
rozpálenou kůži chodidel .

Ten pocit nikdy nezevšední,
Ten pocit,
Že blízko hvězdám jsem.

Létám si myslí v oblácích,
Počítám vesmírné duhy.

Ty zakázané věci
Mě lákají mnohem víc
než kdy dřív…

Házím na Zem všechny neduhy,
Všechen prach a špínu..

Jen vracím to,
Co jsem si vypůjčila
bez dovolení….

Jen vracím to,
Co jsem nikdy nechtěla mít
ve světě lidí..
Autor Dullsinea, 01.07.2009
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Elza511, Alasea, zrrrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí