Pokojem obchází postavy

Pokojem obchází postavy

Anotace: bla bal bal

Pokojem obchází tři temné stíny
První je strach, druhý pocit viny
Třetí jsem já. Stín mého stínu
co sahá po ampulce heparinu
Autor Chašmodský, 01.07.2009
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Michelll, Elza511
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí