Cesta ( Zamávám )

Cesta ( Zamávám )

Anotace: ?

Sbírka: TXTY

Cesta ( Zamávám )
------------------------

Zamávám prstem zdviženým,
na ty, co byli přáteli.
Žasnu nad jejich divením,
co by jste ještě nechtěli.

Zamávám rukou s kamenem,
tak aby všichni viděli.
Stačí pak pohnout ramenem,
a náhle, kam jste zmizeli.

Zamávám druhou na pozdrav,
nemám jen na koho, se zdá.
Kolem stáda volů a krav,
prý čekají, co kdo jim dá.

Zamávám třeba k přípitku,
odrazu v zrcadlech baru.
Nabídnu jemu vizitku,
zábava v nejlepším varu.

Zamávám proto popáté,
osudu z karetního stolu.
Jestli mi nové rozdáte,
odmítám, neměl jsem smůlu.

Zamávám ještě naposled,
z cesty za řeku s pramicí.
Zůstává obraz - ten pohled,
ukazovák v mé pravici.
Autor Zbunik, 01.07.2009
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak pápá lála a adieu! Hlavně ať už tu není žádná takováhle Suprshitózní bezvavadná tvorba.

01.07.2009 23:22:00 | Horacio

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí