Stinná stránka

Stinná stránka

Anotace: ...forma terapie splínu...:-)

V koutku duše mojí duše pláče mrak.
Na srdci leží těžký kámen černého já.
Mé ovoce je šťavnaté,ale jádro, jaké je?
Zrcadlo bolí do morku kostí.

Jaké zbraně mám proti svým špatným stránkám.
Jaký způsob boje zvolit.
Jaký proud přehradit .
Jak vyčlenit z těchto bitev souputníky.

Nejsou hromosvodem.
Nejsou ani splavem, terčem, plátnem z obrazu.
Můžou mě vystřihnout?
Zbyla by po mně někde díra?
Na slzy se neumírá,ale co když jo?

Kdo ví kolik váží sebelítost.
Jakou tíhu srdce unese.
Kdo ví jak se bolím, když jsem zlá.
Jak bumerang jsou rány,které dávám.

V koutku mojí duše pláče mrak.
Na srdci leží těžký kámen černého já.
Mé ovoce je šťavnaté,ale jádro, jaké je?
Zrcadlo se směje ne naposled a už vůbec ne nejlíp.
Autor hasim, 01.07.2009
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, Petrik78, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle asi zná každá citlivá duše...bohužel..pěkně napsané...

20.07.2009 13:20:00 | Agniezka

Soumrak se stáhnul nad SHITEM. Soumrak odešel ale SHIT zůstal. A dokonce ho koukám někdo vložil na Liter.

01.07.2009 23:10:00 | Horacio

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí