Topinkovač

Topinkovač

Anotace: Nevíte co koupit za dárek, zkuste tenhle a přidejte i pár veršíků k tomu.

Tak už jsem Tvůj, jak sis přála,
topinky Ti vyrobím,
doufám, že Ti budou chutnat,
ani jiné neumím.

Chci vyrábět jenom dobré,
křupavé a vonící,
jen k nim musíš dokoupit si,
česnek, sůl a hořčici.

Ať je chleba čerstvý, starý,
nebo ještě zmražený,
pochoutku z něj vždy vytvořím,
jsem k tomuhle stvořený.

Se mnou manžel překvapí Tě,
teplou vůní snídaně,
naučí se to i dítě,
brzy zvykneš si na mě.

Jen si přeji, ať Ti sloužím,
co nejdéle k radosti,
ať už nikdy ráno nemáš,
se snídaní starosti.

Tak už zapni si mě přeci,
zásuvek tu plno máš,
ať překvapíš svoje drahé,
snídani jim rychle dáš.

Už to cítím, teplo ze mne,
sálá na Tvůj chlebíček,
ať má chuť vždy na topinky,
Tvůj smyslný jazýček.

Dobrou chuť Ti ještě přeji,
díky, že jsi chtěla mě,
topinky ať zahřejí Tě,
je z nich dobrá snídaně.


Tvůj nový topinkovač
Autor hypertenze, 02.07.2009
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, doktor srdcí, BArBArKO, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dala bych si taky :-)

02.07.2009 19:19:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí