Trápení

Trápení

Anotace: ...

Jsem královna bolesti
Strmá cesta ke štěstí
Polykám uschlé slzy
A uvnitř mě to mrzí..

Jsem královna stesku, umírání
Ač vím, že budu jednou Tvou paní –
Teď skolená, pod koleny bahno jen
Můj miláčku, přesto jsi můj jen..

Jsem opuštěná podvodnice,
Tvá snoubenka – a co chci více
Když pláč je moje druhé jméno
Opuštěno, zataženo –

Jsem diagonálně ztřeštěná
Jsem napůl muž, napůl žena
A odmítám být nevolnice –
Vak mám Tebe –
Co mám chtít více..

Jsem něžná jako květ,
Ač zlejší nežli celý svět,
Jsem romantik s duší víly
i ďábel plný mstivé síly

protloukám se tím trápením a doufám – že se nikdy nezměním…
Autor Ammazonic, 02.07.2009
Přečteno 241x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Bíša, WAYWARD, Psavec, Házté, dead-head
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nepřeháníš to nějak.

02.07.2009 18:43:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí