Znovuzrození

Znovuzrození

Anotace: Když padá slza k srdci...

Dvě křídla padlá leží v rákosí,
smrt našla mé sny, jenž pokosí.
Z bláta se klube lidská bytost,
protkána vším, bere mě lítost.
Červánky růžové zmizely z nebe
a já už přestávám pronikat v Tebe.
Tak sis to přál, tak jsi to chtěl,
mé srdce pohladit jen ty jsi směl.
Láskou se opilo, teď už jen střízliví,
snad zavane už vánek příznivý...

Je t´aime, naposledy.
Autor Ráchel, 02.07.2009
Přečteno 225x
Tipy 5
Poslední tipující: Indigo, al-pacino, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je supertipová...:)

01.08.2009 10:49:00 | Indigo

Kdo nepoznal jak chutnají slzy,tak neuvěří že ubližuje.

02.07.2009 21:29:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí