Vrať se mi..x'(

Vrať se mi..x'(

Anotace: Do teď se mi tomu nechce věřit Domi..x'(

Jeden rok mi stačil k tomu,
abych nechodila sama domů.
TY si mě vždycky až domů doprovázel,
TY si prostě byl můj blázen.
Ale dnes sem už šla domů sama,
a celou cestu sem už jenom probrečela.
Strašně moc sem ti toho chtěla říct,
ale v poslední době sme si nevyšli v stříct.
Ale teď už ti nic nebudu vyčítat,
dyť už ani nevíš jak počítat.
Nejhorší slovo je..SMRT,
ale dyť ty nejsí žádný sprominutim..zmrd.
I když už tu nejsi,
tak nikdy nezapomenu,
a vždycky na tebe v dobrém vzpomenu.
Nezapomeň ty dvě slova..MILUJU TEBE,
a vždycky budeš to jedno moje velké tele.
Autor coLoR..xP, 02.07.2009
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí