O mém milovaném místě

O mém milovaném místě

Nejkrásnější místo na této zemi,
to mnoho věcí ukrývá.
Tam na tom místě, tam krásně je mi,
to místo se hřbitov nazývá.

Tam ve dne ptáčci zpívají,
a noci je tam klid.
V noci hřbitov ožívá,
když spí všechen lid.

O takové půlnoci,
to nejvíce žije.
Nejkrásnější je to tam,
když půlnoc právě bije.

I přesto lidé mají strach
tam v noci sami jíti,
a jen já jsem šťastná,
když na něm můžu býti.
Autor Lucci Narr Pavlowna, 02.07.2009
Přečteno 258x
Tipy 7
Poslední tipující: Thesssinka, Paulín, WAYWARD, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky to tam mám ráda:)

05.07.2009 17:26:00 | Thesssinka

...ST za báseň i prostředí

03.07.2009 10:23:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí