keď noc šumí z lístim

keď noc šumí z lístim

Anotace: nie nie nie,dnes nie,Ďakujem.....bez anotace

hryzie ma čas,
tichých nocí,
keď šumí s lístim..
a šepká,šepká
do prázdnych dverí
bez kľúča
bez farby,
bez dúhy..

niečo mi vraví..
ale čo?

veď Ťa nepočujem,
hovor prosím hlasnejšie..

hm,
zas dívaš sa ako ležím na chodníku,
v ňom vyryté je moje meno.

a ty mlčíš,
jak vždy..
jak kedy..
nemám slov..
tak obrať už konečne pohľad i list,
a odíď
ak pomocnú ruku nevieš podať..

a nesmej sa mojmu pádu,
pretože ja sa chcem už konečne nadýchnuť
a vstať!
počuješ ma?
Autor bejbyyyy, 02.07.2009
Přečteno 270x
Tipy 19
Poslední tipující: Isquieasuus, floreciente, Házté, enigman, labuť, WAYWARD, Jana M., al-pacino, Mbonita, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čuje...

03.07.2009 13:08:00 | enigman

st

03.07.2009 10:32:00 | WAYWARD

:+))

02.07.2009 23:37:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí