Jekyll & Hyde

Jekyll & Hyde

Anotace: ...když jsou v jedné hlavě dva

Kdo jsi ty a co jsem já,
kdo to volá do ticha?

Svítily hvězdy a měsíc se chvěl.

Řekni mi kdo a řekni proč
ukradl nám tebe?
Zmizela touha v žáru noci
a podpořila příchod moci.

Probouzíš se, už je ráno,
změnila jsi se?
-asi ano-

Na začátku všechno krásné
pak však z náhla všechno zhasne.
Zapoměn už na sny
když venku je den jasný!

Nikdy se nezměním,
už nemáš šanci,
přicházi stmívání,
pojdtě zamnou vlci.
Nedáváš si velké šance
vím, život není o pohádce.
Autor Fear of night, 02.07.2009
Přečteno 211x
Tipy 5
Poslední tipující: vapiti, al-pacino, kuskus pruhovaná, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí