kávu si dopíja každý sám

kávu si dopíja každý sám

Anotace: ..až do dna..

na dne v šálke
od kávy,
ktorú si vždy každý dopíja sám,
driemu malé zrnka života,
nás dvoch..

bolo ich veľa..
viem..

aj tých odtiskov a obrysov z dlaní..
a naších pier na poháry..
áááááááách..

héééééj!
moment!
ale kde sa stratili tie moje?

žeby zablúdili..?

ahá,ahá-už ich vidím..............
ale?
čo to?
zas utiekli.
za tebou..

tak ma už milý nevyháňaj,
nedá sa rozkázať či porúčiť srdcu,
veď TO nevidíš?
Autor bejbyyyy, 02.07.2009
Přečteno 260x
Tipy 16
Poslední tipující: Isquieasuus, Radek.oslov.Šafárik, floreciente, Házté, enigman, labuť, WAYWARD, al-pacino, Psavec, januve, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vím přesně jak se cítíš
zamilované srdce jsi prostě nenechá jen tak lehounce vzít svůj rytmus

03.07.2009 20:31:00 | floreciente

nedá,nedá,máš pravdu...

03.07.2009 14:46:00 | Házté

Pravdu máš.

03.07.2009 00:56:00 | Psavec

Je to tak...

02.07.2009 23:39:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí