Štěstí

Štěstí

Anotace: asi to také znáte... nejspíš to není báseň

Ráno vstanu, pohlédnu do zrcadla.
Jedno oko namalováné, druhé přivřené.
Jsem to já?
Pomalu se rozebírám a říkám si:
"jsi to ty, co jsi odpovědna za mé štěstí?"
Musím se pousmát.
Nevadí, že ráno je kruté,
důležitá je proměna.
Šibalsky se pousměju a pouštím se do díla.
Namíchám paletu barev, podtrhu své já,
hupity hup, dám si pochvalu a chvátám.
Nemám čas na hlouposti.
Dnes je krásně, zítra bude opět nové ráno.
Ale dnešek je výjimečný, protože jsem si
uvědomila, že štěstí nosím v sobě.
Autor devcatko z jetele, 03.07.2009
Přečteno 234x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, jerabina, Bíša, Paulín, Květka Š., al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moje řeč.Každý ho má uvnitř.
Někdo o něm ví
a někdo ne.

03.07.2009 14:24:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí