Rozčarovaný

Rozčarovaný

Anotace: ... a očarovaný.

Rozčarovaný

Rozčarovaný, když se ohlédnu zpět
a zjistím, jak špatný jsem byl
zůstala mi jen upřímnost
Rozčarovaný, když pohlédnu na tebe
a zjistím, jak jsi nádherná
zůstal jsem ti jen já

... a ten pocit uvnitř je silnější
a upřený pohled ještě pravdivější
a dlaně hladí jemnou tvář,
která se dokáže usmívat ...

Rozčarovaný, když si čtu staré zápisky
a zjistím, jak moc jsem si lhal
zůstává jen díra v duši
Rozčarovaný, když přemýšlím o zítřku
a zjistím, že to zkouším poprvé
zůstává mi jen ten pocit

... a ten pocit sílí, díky tobě
objevuju ztracenou část sebe
nečekal jsem takové štěstí,
ve své podstatě se měním ...

Rozčarovaný, když před tebou klečím
a zjišťuju, jak moc jsem oddaný
zůstává jen pocit a MY.
Autor fiXXXer, 03.07.2009
Přečteno 269x
Tipy 11
Poslední tipující: Tanzania, ziriant, Psavec, Mbonita, Jana M., Romana Šamanka Ladyloba, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmmmmmm.....hodně silně prožíváš!ST

07.07.2009 09:49:00 | Tanzania

Ráda tu zase vidím nové dílo od Tebe:-)

04.07.2009 11:02:00 | ziriant

něco v tvé básni mě dojimá,
pořád jsou ve mně staré nánosy bahna,
na povrch vybublala vzpomínka tesknivá

03.07.2009 14:31:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí