Rezignace

Rezignace

Anotace: ze života

Skutek nekrvácí,
to jen srdce,
ze kterého se city
časem vytrácí.

Nechce přijmout
životní porážku,
je to jako prožít
s rychlíkem srážku.

Rezignace
ze života svého,
ignorace
člověka zpřáteleného,
provází
kapka krve
tekoucí
z takzvané naděje.

Je to zrnko
větruvzdorného šílenství,
co poletuje
okolo našeho přátelství,
zrnko,
co srdce nám raní,
jeho bolest nám však
nikdy neprozradí.
Autor januve, 04.07.2009
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Isquieasuus, bejbyyyy, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí