Temná strana

Temná strana

Anotace: (6.10.2008)

Podívej se z okna a řekni mi co vidíš,
podívej se do svý duše, řekni mi za co se stydíš.
Náhle je pryč jistota, teď nevíš čemu věříš,
tvým pánem je Satan sám a nebo je to Ježíš?
Podívej se do svého srdce, řekni mi co cítíš,
proč v něm nové světlo na chvíli nerozsvítíš?
Tvůj život je zbytečný, nechceš se dožít rána,
máš dvě tváře, ale převažuje tvoje temná strana!
Autor démon zatracení, 04.07.2009
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, kikis, Patěnka, Bíša, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujal mne verš "tvým pánem je Satan sám a nebo je to Ježíš?". Zajímavé dílo.

11.07.2009 10:54:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí