Moje osudí řeky

Moje osudí řeky

Anotace: ...

Prý do jedné řeky dvakrát nevstoupíš
a přec opět voním ke stejným vlasům
to co nemám, měl bych mít, ale nechci
nechci propadat těm hnusným hlasům
co tě budí ze spánku a jenom ječí
a prosebně na kolenou klečíš
než zjistíš, že to byl jen sen
co si s tebou pomýšlivě hrál
když jsi její jméno volával
a nikdo se neozval...
Byla to stejná řeka kam jsem šel?
teď jiná je
jako bych ji předtím neviděl
proudí kolem mého těla
moje osvěžení...co ty by si chtěla?
dám ti vše...
tak hravá, smyslná...a peřeje nestudí
za to, co lidi čeká...
může osudí
Autor Hmota, 05.07.2009
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Jarka, Mango-Holka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip!

26.07.2009 21:52:00 | Bíša

Prý do jedné řeky dvakrát nevstoupíš
a přec opět voním ke stejným vlasům...

Nečtu si básně objektivně. A teď dávno po půlnoci ve mně tahle slova tvoří spoustu představ. ... Pro tyhle pocity, asociace a obrazy básnění miluju.

05.07.2009 01:24:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí