Prázdnota

Prázdnota

Anotace: né vždy všechno jde

8.03.09 11:34

Prázdnota

Sedíš a rozjímáš
myšlenkami svými
se ubíráš
do různých míst
svého života
nepřemýšlíš
jen rozjímáš
nevnímáš ten
běh života

Sedíš a píšeš
tužku v ruce máš
necháváš se vést
nevnímáš očem je řeč
jen sedíš a píšeš
né však srdcem
ani myslí
jen prázdným
duchem svým

Snažíš se zastavit
brzdu však nemáš
nic coby Ti pomohlo
ani ta zeď
ti nebyla moc platná
jedeš dál ...

Sedíš a píšeš
s tužkou v ruce
prázdným duchem svým
Autor JarekBrnoCz, 05.07.2009
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí