Nikdo nikdy...

Nikdo nikdy...

Anotace: Výplod přemýšlejícího melancholika, který přemýšlí nad vším dohromady.

Nikdo nějak neviděl,
jak svět se během minuty pro člověka mění.
Jak po lásce přijde nenávist a vaše city se znenadání změní.
Když člověk neřekne nic, jenom kvůli předsudkům.
Jak lidská víra může dohnat člověka k naivitě...
Světem stále bloudí zlomená srdce,
plná zklamání a bolesti, kvůli neopětované lásce.

Nikdo nikdy neslyšel,
že svět kolem nás si ničíme sami.
Jak zvířata v boji proti ničemu,
co sami za sebou se honí...
A střílejí smrtícími střelami...
Jak nikomu z přihlížejících nic z toho nevadí,
všichni jsou zamlklí a slepí
a všichni jsou lhostejní...

Nikdo vůbec netušil,
jak láska může zničit.
Udělat z člověka někoho jiného
a vše kolem vás změnit...
vše obrátit vzhůru nohama,
když nerozumíte sám sobě,
je to jak být sklíčen
a uvězněn zaživa v hrobě.
Nemůžete pryč a zbavit se pocitu,
Že život vám mezi prsty postupem času odletí,
a že vy sám jste si podepsal rozsudek smrti...
Autor Philosophic Theory, 05.07.2009
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Cassée Moteur, sestra-konec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Deprese z kruté pravdy.

05.07.2009 20:57:00 | sestra-konec

Mě je taky celkem do breku...Protože tohle je čistě skutečnost.

05.07.2009 15:34:00 | Philosophic Theory

První odstavec... Stačí říct, že brečím?...

05.07.2009 15:33:00 | Cassée Moteur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí