NAHÝ

NAHÝ

Anotace: ...

***

V sálavém žáru jiskrný praská tón
ohniště žhne
do zpěvu kytar bontón schovaný
na stráni hlaholí světabol písňový
nikdo už neťuká
všichni co zůstali pijí ex rumový
vlaho se sune dolů krajem do doliny
někteří spí
měsíc z kopce vrhá bledé stíny
přikrývá přírodu kapkami lesku rosy
zůstal jsem sám
nahý … šťastný … bosý
kořeny vsazený do krajiny
slunce skáče první horu
je nový den
paprsky sálají mou tvář postaru
lidé v údolí se probouzejí
chci spát
jen kohout a zvony odbíjejí
je čas … je čas usínat

***
Autor WAYWARD, 05.07.2009
Přečteno 262x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, maliska, Churry, carodejka, batůžek na motorku, Markéta Hl., Oťas, Kars, Házté, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

počteníčko nádhera...ST

06.07.2009 10:33:00 | Tanzania

souhlas

06.07.2009 07:47:00 | staruska

vynikajúco napísaná atmosféra.. bola som tam ST

05.07.2009 23:21:00 | sophia92

čas třeba je
bezezbytku využít
pak můžeme i
nazí jít....

ST

05.07.2009 22:58:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí